Welkom op onze nieuwe website

03 Feb

Welkom op onze nieuwe website

Het is u vast opgevallen. Pensioenfonds Hoogovens heeft een nieuwe website. We hebben de afgelopen periode hard gewerkt aan het verbeteren van onze website. Aan het adres is niets veranderd, maar de website zelf is compleet vernieuwd.

Ten eerste heeft de website een geheel nieuw ontwerp. De nieuwe website past zich automatisch aan wanneer u de website bezoekt via een tablet of smartphone. Hiernaast is de structuur aangepast om de website duidelijker en gebruiksvriendelijker te maken en is de informatie meer op uw persoonlijke situatie afgestemd. Tevens introduceren we een persoonlijke mijnomgeving, ‘Mijn pensioen’. Dit is een nieuwe, beveiligde omgeving waarin u uw persoonlijke gegevens en informatie terugvindt. Medewerkers en oud-medewerkers kunnen hierop inloggen via DigiD. Pensioengerechtigden krijgen in een later stadium ook toegang tot Mijn pensioen. In Mijn pensioen staan uw persoonlijke gegevens weergegeven in uw ‘Profiel’, berichten komen binnen in uw ‘Berichtenbox’ en documenten plaatsen wij in uw ‘Dossier’. En u vindt hier de pensioenplanner.

Voor een optimale weergave van de website raden wij u aan gebruik te maken van Google Chrome of Internet Explorer 10 of een nieuwere versie.

Wij werken hard aan de doorontwikkeling van de nieuwe website en Mijn pensioen. Wilt u ons hierbij helpen door uw mening te geven? Geef u dan op voor het testpanel door een email te sturen naar communicatie@pfhoogovens.nl. Vermeld in uw mail uw naam, of u een medewerker, oud-medewerker of pensioengerechtigde bent en uw contactgegevens.